søndag den 28. april 2013

Butikker du burde følge på Instagram

Er du en af dem som benytter sig meget af Instagram, og vil være med hvor det sker, inde for mode verden? Så kan det kun anbefaledes du også følger butikkerne på Instagram. Så kan du altid holde dig opdateret på deres nyeste vare.@youhesheboutique
Danmarks webshop darling, Youheshe.com, har også en instagram-konto. Her kan du både se de nyeste varer, flotte billeder fra showroom og holde dig opdateret på udsalg og åbningstider. 
WWW.INSTAGRAM.COM/YOUHSHEBOUTIQUE

@youhesheboutique


@collagetheshop
Collage the Shop er en luksus accessoriebutik, der netop har fået sin egen webshop. Her kan du blandt 

andet shoppe brands som Bottega Veneta, Gucci, Burberry. Mulberry og Jimmy Choo.WWW.INSTAGRAM.COM/COLLAGETHESHOP
@collagetheshop

@nakedcph
Følg Nakeds instagram, hvis du gerne vil være den første til at kende til nye releases i deres butik og på webshoppen. De er rigtige gode til at bruge deres instagram flittigt, så du hele tiden ved, hvad der er i butikken.  
@collagetheshop@fyllgraf_cph
Er du vild med smykker? Så skal du følge Fyllgraf på instagram. Her får du lækker inspiration og kendisser med smykker fra butikken. 


@colettestore
Den parisiske it-butik Colette har en velbesøgt instagram-profil med over 117.000 følgere. Her kan du se nogle af butikkens nyeste varer og komme tæt på personalet. 


@w00dw00d (skrevet med nuller)
Følg danske Wood Wood, når de vælger prints til den nye sæson, åbner showroom i New York, rejser verdens rundt, forbereder shows, kampagner og meget mere. 

@storm_copenhagen
Kom med den Københavnske butik Storm med på indkøb og til modeuger - og kig dem over skulderen, når de pakker nye lækre ting til butikken op. 

@b56store
Hos B56 i København kan du shoppe mærker som Wood Wood, Stine Goya, Altewai.Saome, Inwear, Carin Wester og mange flere. På deres instagram kan du komme med bagom det hele. 

@magasindunord
Du kan følge Magasin, hvis du vil være opdateret på blandt andet events i stormagasinet. Du kan også deltage i deres konkurrence om to Magasin Gavekort til en værdi af 500 kroner ved at tage dit eget billede med Magasin by Magasin og hashtag det med #magasindunord.

@whiitecom
Vær også opdateret på nye styles fra Whiite ved at følge dem på Instagram. 

@modaoperandi
Hos Moda Operandi kan du pre-order items direkte fra catwalken og på deres inspirerende instagram får du både streetstyle, catwalk og meget mere. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar