fredag den 9. august 2013

CPHFW: SOULLAND - KATASTROPHE

SOULLAND har valgt at vise sit show på en ny og anderledes måde. Han har nemlig droppet det klassiske show ved modeugen, der forgår lige nu. Han mener nemlig der er langt større potentiale ved at gøre det over nettet. Så i stedet blev showet fremvidst i sidste uge, midt ude i en skov og uden nogle tilskuer. 


Se videoen her:


Personligt kan jeg godt forstå hans tankegang. 8-10 mins almindelig modeshow bliver hurtigt kedeligt at kigge på, når man ser det som videoklip. Men håber virkelig ikke han starter en ny trend med det, for hvor ville det være ærgerligt hvis alle designere droppede deres klassiske show, for kun at vise det over nettet. 
Er godt nok ny i branchen, men der er intet om når lyset slukkes, musikken starter og den første model træder ind på catwalken. Lige pludselig er man i en helt anden verden, og alt andet er lidt lige meget - og uanset hvad, vil et videoklip aldrig kunne give den samme følelse i kroppen!

Du kan også læse Euromans interview med SOULAND, om hvorfor han har gjort som han har, til denne uges Fashion Week: "SOULLAND dropper det klassiske modeshow"


Læs også:


2 kommentarer: