lørdag den 5. oktober 2013

The City of Brotherly Love

Tredje stop på vores lange rejse, var 5 dage i "The City of Brotherly Love". Bedre kendt som Philadelphia. Vi har nemlig en fælles veninde, som er au pair i Philadelphia, så hende var vi hurtigt fast besluttet på vi skulle besøge, da vi planlagde vores tur. Vi var så heldige at hendes værtsfamilie havde giver os lov til at bo med dem, så vi rigtig kunne få en masse kvalitetstid med vores barndomsveninde. 

Den første dag var vi på udflugt til samtlige af Philadelphias turistattraktioner, så vi de resterne dage kunne lave mere hverdags ting, som at træne, shoppe og feste. Man kan så undre sig over at de turde slippe mig fri i USA's anden største shopping center, uden at være bekymret for om jeg var i stand til at overholde vores tidsplan.Om søndagen tog vi til Atlantic City. Helt sikkert et sted jeg skal tilbage til en sommer, når der er mere fest og ballade i gaderne. Men vi nød det vidunderlig solskindsvejr, soppede i Atlanterhavet, fejrede Saras fødselsdag på Hard Rock Café, og selvfølgelige var vi også lige et smut forbi kasinoet ved siden af, tog et spil på en af maskinerne. Er nu blevet efterladt hos Saras Onkel i Alabama, hvor jeg nyder sydstats livet, med masser af barbecue, høje temperaturer og mærkelige rednecks. 
I morgen står den på amerikansk football, med Alabama på hjemmebane, og søndag skal jeg i en rigtig amerikansk gospel kirke. I can't wait :)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar