søndag den 16. februar 2014

Give-away fra SchowDesign

Ja, det er alt for lang tid siden, at der har været en give-away på bloggen. Derfor kom det også som en glædelig overraskelse, da jeg fik den store ære at forkæle jer læsere med denne eksklusive give-away fra SchowDesign.

SchowDesign er en hjemmeside der sælger håndlavede smykker samt tilbehør. Da smykkerne er håndlavede findes en del af smykkerne kun i et eksemplar. Alle smykkerne er designet og lavet af smykkedesigner Anne Schow Jensen. Smykkerne er lavet af udvalgte materialer fundet i hele verden - alt fra halvædelsten fra Indien, resinblomster fra Kina, vedhæng fra New York og meget mere.
SchowDesign designer smykke til alles smag, om du så er til det klassiske, farverige, stort eller småt, vil du helt sikkert kunne finde noget der lige passer dig. 

.. og glæden stopper slet ikke her! For i modsætningen til mange andre give-aways, må du nemlig helt selv vælge, hvilket smykke du ønsker dig. 


Mine favoritter:

Creol - Squares - sort og rødDiamant - sortHjerte - hvidStjerne - Squares - grønØrestik med farvet mønsterForsølvet halskæde med imiteret turkisForsølvet fingerring med Squares hjerteCreol - Hjerte - SquaresForgyldt halskæde med Squares vedhæng - hvid og sort


For at deltage skal du:Skriv navn og mailadressse i kommentar feltet her på bloggen eller som privat besked på bloggens facebookside.

Du har en chance for at blive den heldige vinder til og med d.23/2 2014

Læs også:

14 kommentarer:

 1. hvor er de bare alle sammen smukke, så jeg deltager gerne. Jeg vil allerhelst vinde den forsølvede halskæde med grønplettet agat vedhæng (http://schowdesign.com/halskader/halskader-halvadelsten/halskade-FS-KS-003)

  Mariesvostrup@gmail.com

  SvarSlet
 2. Vildeste smykker! Elsker unika.
  Mia CA / aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 3. Smukke smykker!

  tenna_schaltz@yahoo.dk
  tenaltz.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. smukke smykker
  mvh
  marianne lykke Nielsen
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 5. Håber at jeg bliver den heldige , hvor er det nogle fede smykker
  briananette@gmail.com

  SvarSlet
 6. Sikke nogle fantastiske smykker :) Jeg deltager gerne :)
  X fingre :)
  Mette
  Mette.nielsen153@gmail.com

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 8. SchowDesign er unika - Anne Schow Jensen er en en fantastisk smykkekunstner. Man kan slet ikke undgå at forelske sig i et eller flere af hendes smukke smykker.
  Smykke-Qnuuz Tina
  tina@mipex.com

  SvarSlet
 9. Utrolig fed giveaway! Jeg krydser fingre :)

  Mvh. Jeanne
  jeanneart@hotmail.dk

  SvarSlet
 10. Waugh - Fantastiske smykker. Flere af dem taler til mit smykke-jeg - Er vild med flot smykkedesign, som ikke findes i masseproduktion. :)
  Knuz Cille Mai

  SvarSlet
 11. Lis Vinter livv@mail.dk
  Yndige smykker ! Jeg deltager gerne og håber ! ;-)

  SvarSlet