tirsdag den 30. april 2013

Gratis fashion-apps til din smartphone

En smartphone er efterhånden blevet en lige så vigtig Fashionisa-accessory som en lækker håndtaske og en lipgloss. Derfor har ELLE tidligere på året samlet nogle af de mest praktiske og brugbare Fashio-apps smartphone.


Copenhagen Fashion Week-App:

Når der nu d.7.-11. august endnu en gang kommer Copenhagen Fashion Week, vil denne app helt sikkert være blandet toppen af mine bedste venner. Du vil 24/7 kunne holde dig opdateret på alle shows, events, catwalks. fotos, videoer, fester osv. App'en har derudover også en guide til de mere dødelige, hvor du kan se de events m.m som er åbent for alle.


Click a Taxi-app:
De fleste kender nok allerede til denne app, hvor man med ganske få klik kan bestille en taxa, så du nemt og hurtigt kan komme hjem efter en aften på en cocktailbar, med veninder eller fra en shoppetur á la Carrie Bradshaws med masser af shoppingposer.


Stylish Girl-app:
Hvis du har en god basis garderobe, men mangler de sidste nye it-items til at fuldføre dit sæsonlook, så er denne app den perfekte løsning. Her oploader du dit eget tøj og matcher det med nyt tøj, som du endnu
ikke har købt. På den måde kan du undgå fejlkøb.


Closet - Clothing Organized-app:
Nu er det slut med at komme for sent en fashionabel fest på grund af tøjkrise. Denne app hjælper dig med at huske alt dit tøj, dine favoritkombinationer og med at planlægge dine outfits på
forhånd. Er du løbet helt tør for ideer,
kan du lade app’en sammensætte og vælge nye outfits for dig, og som bonus kan du maile aftenens outfit til din veninde, så I undgår at møde op i den samme kjole.
Den koster dog 19kr, men kan også fås i en lille gratis udgave.


Mark. Beauty and Fashion Trends-app:

Med denne app kan du lære at lægge sæsonens skønneste beautylooks. Du får trin-for-trin videoguides og bliver opdateret på de nyeste makeuptendenser. Hvordan har man nogensinde kunne leve uden?




Ingen kommentarer:

Send en kommentar