torsdag den 8. august 2013

CPHFW: Benedikte Utzun

Ud over at se Asger Juel Larsen, så jeg også Benedikte Utzun igår. Tøjet var lidt mere efter min smag. Først og fremmest fordi laver hun tøj til kvinder, derudover benytter hun sig meget mere af lyse toner, ultra feminine snit og ting der glitre! Covers Andmelse:
"Et 80’er-inspireret sæt i magenta gled gennem det pink boudoir-agtige forhæng og ind på catwalken, som var drysset med blomster og badet i lyserødt lys. Med kække numre som Duran Durans Reflex (”why don’t you use it? Try not to bruise it”) var tempoet højt og pakket med storbysex forklædt som romantisk blomsterbarn.
Kollektionen afslørede alt fra hverdagsanvendelige lette silkebluser med feminine detaljer til stramme, sexede læderkjoler og højtaljede nederdele. Utzons klassiske læderleggings var med igen – denne gang i en doucet rosa-nude i tråd med den øvrige farvepalet. En pink læderjakke med pelsærmer råbte højt, ligesom en drøm af en gulvlang kjole syet med den fineste guldtråd. Lædertasker, sporty elementer og pailletter var også blandt kollektionen, som alt i alt rummede et massivt miks af items, som både rammer noget romantisk retro og urban ’working girl’. Et modigt men selvsikkert bud på en særlig form for moderne storbyfemininitet.
Se hele showet her:

Ønsker du også at se billeder derfra, så hold øje med Mie Majas blog.

Læs også:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar