torsdag den 8. august 2013

CPHFW: A.J.L. Madhouse


Asger Juel Larsen er manden der står bag A.J.L Madhouse.
Han er en dansk designer, som allerede er godt etableret i det engelske modebillede og kendt for at være banebrydende med sin eventyrlystne kollektioner inde for herremode.
A.J.L Madhouse er et uni-sex mærke, i den lidt dystre og militær-gotiske ende,  men med super fede og til tider feminine detaljer.
Læs mere om ham på: http://asgerjuellarsen.com/About/

Igår var jeg inde og se hans forårs/summer kollektion for 2014. Det var en super fed oplevelse sprængfyldt med fedt herre og en smule dame tøj. Knap så mørkt som først forventet, men stadig dysteret på den cool måde.


Det sagde Rasmus Hørmand-Pallesen fra Politietikken om Asger Juel Larsens Show:
"Kollektionen bød på overdimensionerede jakker med hætter, korte motorcykeljakker, dobbelt-brystede jakkesæt med stumpede bukser og store sportstasker. Et Alien inspireret print gik igen i forskellige farver i flere dele af kollektionen. 
Ellers var der flere ternede sæt, ofte sammensat af flere farver og tekstiler. Særligt en kobberfarvet regnjakke understregede det industrielle fremtidslook, der prægede en sammensat kollektion.
Punkere har altid været kendt for at blande stilarter og det var også kendetegnende på denne catwalks cyberpunkere. På en gang hårdt, drømmende, sporty og en lille smule vanvittigt."



Mit kamera og lysopsætningen kunne ikke særlig godt sammen, derfor er billederne fra  Politkken og Tv2.














'


Læs også:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar