lørdag den 10. august 2013

CPHFW: Barbara I Gongini


Udover at se Stine Ladefoged, så jeg også Barbara I Gongini i går.

Barbara I Gongini er en kvindelig dansk designer, der længe har været inde for branchen og vundet flere priser, for hendes mystiske, asymmetriske, men stadig simple univers.
Barbara I Gongini er ejer af to linjer.' Barbara I Gongini' og 'THE BLACK LINE'. Det er to forskellige linjer, men som også skal ses som én enhed.
Barbra I Gongini er den kreative og udforskende linje, hvor art og mode mødes i et.
Hvor 'THE BLACK LINE' er en simplificerede og mere håndterbar udgave af 'Barbra I Gongini'-linjen, men stadig sprængfyldt med personlig og en original udtryksform. 
Læs mere om Barbera I Gongini og hendes linjer på: http://www.barbaraigongini.dk/

Stil mæssigt var det lige sort og dysteret nok til mig, men hold da op et show! Synes det er super fedt at hun ikke bare lod modellerne går op og ned af catwalken, som så mange af de andre designere. Hun havde gjort noget ud af selve showet og det tager jeg hatten af for. Først kom alle herre modellerne ind, en af gangen og stillede sig i forskellige positioner. Først da alle herrerne var kommet ind, gik de skifte vis ned og tilbage i deres potionen. Den første kvindelige model lavede en robotdans midt på catwalken, og sidst i showet kom en af de kvindelige modeller ind, kun i ført en meget transpirant badedragt, hvor de efterføgende modeller kom med et stykke tøj, gave hende det på, og gik selv ned af catwalken.

Karoline som jeg blandet andet var inde og se showet med, tog nogle super gode billeder. Tjek hendes indlæg ud og se billederne fra showet. cphfw: barbara i gongini

2 kommentarer: